Skip to main content
 

Onze diensten

Wat kan Chef Souf voor u betekenen?

Private Chef

Een intiem diner voor twee, of wellicht een gezellig samenzijn met een groter gezelschap?
Chef Souf transformeert elke gelegenheid in een onvergetelijke avond vol smaakvolle verrassingen.
Zijn passie voor koken straalt door in elk gerecht, en hij doet dit alles bovendien met een glimlach en een goed humeur.
Of u nu kiest voor een romantisch tête-à-tête of een levendige bijeenkomst,
Chef Souf zorgt ervoor dat de culinaire ervaring niet alleen verfijnd is, maar ook doordrenkt met warmte en gastvrijheid.
Kies voor zijn heerlijke Soulfoodmenu en laat u verrassen! Weer eens wat anders dan de gevulde eieren of een schnitzel.

Vanaf: €55,- p.p

Business Chef

Voor zakelijke bijeenkomsten, waar precisie en verfijning essentieel zijn, biedt Chef Souf een ongeëvenaarde service die het gastronomische niveau van het evenement naar grote hoogten tilt. Elk gerecht uit Souf’s Soulfood is doordrenkt met de harmonieuze samensmelting van Marokkaanse en Franse smaken, waardoor de zintuigen worden gestreeld en de culinaire ervaring wordt verheven tot een ongekend niveau.

Chef Souf gaat verder dan alleen het serveren van maaltijden; hij creëert herinneringen en belevenissen die lang na het evenement bijblijven. Wanneer u op zoek bent naar de perfecte culinaire toevoeging aan uw volgende evenement, of het nu op een jacht, een business event, of elders is, is Chef Souf met zijn unieke Chef Souf’s Soulfood de onmisbare schakel om uw gasten te betoveren met een onvergetelijke smaakervaring. Neem contact op en ontdek hoe Chef Souf uw evenement kan transformeren tot een onvergetelijke culinaire reis.

Vanaf €29,50 p.p

Personal Chef

Voor mensen met een druk schema, speciale dieetwensen, of zij die simpelweg op zoek zijn naar een langdurige relatie met een persoonlijke chef, biedt Chef Souf de perfecte oplossing. We bouwen graag een voedzame en gezonde relatie met u op.

Aan u de keuze: Chef Souf kan in uw keuken koken of u kunt genieten van ChefSouf’s HomeMenu, waarbij we heerlijke gerechten rechtstreeks bij u thuis bezorgen. Meer informatie over ChefSouf’s HomeMenu volgt binnenkort.

Van het plannen van maaltijden tot het organiseren van speciale gelegenheden, Chef Souf staat klaar om aan al uw culinaire behoeften te voldoen. Met zijn unieke mix van Marokkaanse en Franse smaken garandeert Chef Souf een onvergetelijke culinaire ervaring die uw smaakpapillen zal betoveren.

Vanaf €99,- p.p.

Stel zelf samen:

Bediening

Soms kan Chef Souf het prima alleen af maar het kan handig zijn bij iets grotere gezelschappen om een helpende hand te hebben. Daarom bieden wij tevens ervaren bediening aan om de avond vlekkeloos te laten verlopen. Uiteraard zijn onze medewerkers getraind, welgemanierd en altijd vrolijk!

Drankje erbij ..

Zin in een wijntje? Uiteraard hebben we heel wat lekkere wijnen die we mee kunnen nemen maar u kunt er ook voor kiezen een wijnarrangement bij te boeken. Wij stellen dan een arrangement voor u samen dat perfect aansluit op de door Chef Souf geserveerde gerechten.

Meer of Minder?

Worden 6 gerechten u wat te veel of heeft u juist liever meer gerechten? Chef Souf helpt u graag om het menu zo aan te passen, dat het perfect aansluit bij uw wensen. We maken er een geweldige avond of middag van, precies zoals u dat wenst!

Sommelier

Mocht u wat meer cachet willen geven aan uw feest, dan nemen we ook graag onze sommelier voor u mee. Deze zal bij elke wijn wat meer achtergrond informatie geven en wat meer diepgang brengen bij uw feest of gelegenheid.

Barista

Sluit af met een heerlijke kop koffie bereid door een échte barista. Een kopje tussendoor kan natuurlijk ook. Bij Chef Souf boekt u eenvoudig een ervaren barista om de sfeer en energie hoog te houden.

Speciale wensen?

Bent u vegetarisch of heeft u eters die geen vlees wensen. Geen probleem! Chef Souf past het menu zo voor hen aan, zodat ook de vegetariërs ook niets te kort komen. Uiteraard kan dit ook voor gasten die bepaalde allergieën of dieetwensen hebben.

Even brainstormen?

Neem contact op met Chef Souf! We denken graag met u mee.
Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

  Geïnteresseerd in:

  Heeft u extra's nodig?

  ×

  Hallo!

  Klik hieronder op de medewerker die u wilt spreken.

  ×